ИНДИВИДУАЛНИ МАРШРУТИ

Здравейте пътуващи хора и мечтатели, добре сте ми дошли в сайта на My travel adventures. Вече знаете че много обичам да пътувам до точно определена точка, но разбира се не на всяка цена! Смятам че ви представям голямо разнообразие от публикации с различни категории – като започнеш от градове и села, преминаваш през море, езера и завършваш с паркове и средновековни замъци. Тук в блога на ИНДИВИДУАЛНИ МАРШРУТИ съм подготвила някои от нашите вълнуващи пътувания и искам да ви ги представя по уникален начин за да ви бъде интересно. Освен това имам толкова много идеи за разпространение на българския туризъм и не само, но истината е че е нужно да си отида в България и да пообиколя, да направя нужните снимки и видеа. За сега идеите ми ще останат само мираж, докато не дойде правилният момент, а всичко замислено до момента няма да бъде споделено с никого освен тук с вас в блога на My travel adventures/Приключения при пътуване вие може само да ме последвате и да очаквате.

Смятам отново да започна с Италия и колкото и странно да звучи ние много обичаме тази страна, но все пак ние живеем тук от 15 години и привързаността ни е обяснима, а и всеки споделя това с което разполага.

ИТАЛИЯ

ГРАДСКИ ТУРИЗЪМ

Това са моите задължителни маршрути за Италия които всеки един пътешественик трябва да посети. Трябва да отбележа че има още няколко уникални места, но не съм ги включила поради простата причина че първо аз самата трябва да ги посетя. Милано, Верона, Торино, Венеция, Генова, Портофино, Пиза, Флоренция, Гросето и Рим са само 60% от туристическите места, за сега се насладете на тези които ви предлагам.


ЕЗЕРЕН ТУРИЗЪМ

Както виждате на гугъл картата съм отбелязала езерата – Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда, Лаго ди Комо, Лаго ди Изео и Орта Сан Джулио. Около всичките посочени езера съм отбелязала малки езерни градчета или селца които са лично посетени от нас.


МОРСКИ ТУРИЗЪМ

Вижте нашите семейни почивки в Италия, не са много на брой но това няма никакво значение защото тепърва ни очакват още много по забавни.


ИСПАНИЯ

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ МЕСТА


ФРАНЦИЯ

ТОП ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ


БЪЛГАРИЯ

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ МЕСТА


МОРСКИ ТУРИЗЪМ


Ако ви е харесала публикацията, регистрирайте се за бюлетина на блога за да получавате първи новини за нови публикации!

Надявам се че моите разказани истории ви допадат и харесват. Няма да спра да пиша и да помагам с каквото мога, било то със снимки, показани места или само информация.

Ако имате въпроси свързани с публикацията ми може да ми пишете на лично съобщение в страницата на блога във Facebook или на профила ми в Instagram .

BON VOYAGE
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Здравейте аз съм Зоя Георгиева, обичам да пътувам и да откривам нови места. Тук в сайта на “My Travel Adventures“ ви представям красиви места представени по уникален начин, чрез споделени лични впечатления от преживяното. Ще видите красиви природни забележителности, исторически места, фотографии и множество полезни съвети. Надявам се да ви бъде интересно!