ЗА НАС

Здравейте виртуални приятели!

Ние сме семейство което обича да пътува, било то по света или пък да се разхожда в парка с кучето, за нас това няма никакво значение, защото когато сме заедно сме най-щастливи. Харесват ни организираните пътешествия с насочена цел или заради дадена забележителност.


Аз съм Зоя Георгиева и поддържам блога http://mytraveladventuress.com като пиша публикациите и избирам правилните снимки. Като цяло аз поемам инициативата да планирам и организирам нашето пътуване, но НЕ на всяка цена. Случвало ми се е да отлагам пътуване в последния момент или да откажа резервация в място за настаняване -заради лошо време или заради други лични причини.


Това е моят мъж най-идеалният съпруг и баща. Той е моят навигатор по време на път и търси най- близкото разстояние до дадената дестинация или дадена точка. Като цяло заснема видео клипове и прави снимки на места където аз не бих, което всъщност ме допълва.


Предпочитаме да сме максимално независими като планирам бъдещите ни пътувания, разбира се със съгласието на моята половинка. Дори да планирам екскурзия с някоя агенция, след това сами ще преценим къде да отидем и коя забележителност ще посетим.

Това сме ние: Ценим красивото, позитивното и различното и се стремим нашия ентусиазъм за пътуване да бъде удовлетворен.


Доволни сме от резултатите до сега и няма как да спрем да пътуваме, затова направих блог да мога да споделя нашите преживявания. Блогът ще ви помогне да вземете максимума от пътуването – от кратки ваканции до дългoсрочни пътешествия със скромен бюджет или луксозно. Споделям снимки и видео от нашите най-запомнящи се моменти по пътя.

Също така ако имате някакъв бизнес свързан с тематиката на сайта ми, мога да ви съдействам във вид на реклама.


Броят на пътешествията се измерва в емоции. Нито един не е пропилян, щом е запомнен.  Дори върху счупени стъкла, ходи с грация. Събаряй стени. Не изграждай огради. Подражавай на хора, които се борят за нещо. Инвестирай в приятелства и любови, само така траят дълги години. Помни! Всяка жена е чувствала сърцето си разкъсано. Губила е всичко. Доверявала се е напразно. Интересните жени са живели и умирали поне няколко пъти.

Ако съм успяла по някакъв начин да ви докосна и да ви накарам да пожелаете да изживеете същата емоция като нас, помогнете на нашия сайт да расте и да се развива с еднократно дарение! Благодарим!

3,00 €